Referenties

Keith Woodmass, head of on air – Sport 1 at Chello Benelux

“I have the great pleasure of working with Gérard Beck who is the Network Voice Over for sports network SPORT1 based in the Netherlands. I have worked with actors and talent since 1993 and in that time I have never worked with an artist who is so professional, so punctual, and so easy to direct. He is devoid of ego and brings the same energies and enthusiasm to every session.

Gérard is up there with the best VO artists in the business. I have no hesitation in recommending Gérard Beck to new clients.”

 

René Andreasi-Bassi, on air manager at Discovery Networks

“Gérard is een zeer steady en ervaren voice-over ideaal voor serieuze voice-over klussen. Zijn stemgeluid is in Nederland uniek en wordt om die rede geprezen. Good times lay ahead for Gérard!”

 

Eelco Wijninga, Cue Creative

“Mijn eerste producties zijn ooit door Gérard ingesproken. Hij werd en is inmiddels één van de vaste gezichten in onze studio. Al snel ontstond er een goede band, ingegeven door zijn perfectie en professionaliteit. Naast een vakman met een prachtige stem is Gérard een levensgenieter en dat maakt hem een fijn persoon om mee samen te werken. Creatief gezien is hij altijd een aanvulling op bestaande concepten en dat zorgt voor unieke samenwerkingen.”

 

Pieter Buijs, Music Director Classic FM at Sky Radio Group

“Gérard is met zijn warme, betrouwbare en enthousiaste stem maar liefst ruim 15 jaar te horen geweest als station voice van Classic FM Nederland. In die tijd hebben we altijd uitstekend kunnen samenwerken mede door zijn prettige ‘no nonsense’ persoonlijkheid. Door zijn flexibele opstelling konden we als dat nodig was snel schakelen om ook last minute producties perfect te laten klinken. Ik verwacht dat we hem nog op veel uiteenlopende plekken zullen horen.”